Muzički šou “Ja imam talenat” počinje 18. novembra

Muzički šou “Ja imam talenat” počinje 18. novembra

21/10/2012

0


Novi, četvrti po redu serijal šou-programa "Ja imam talenat" počeće u nedelju, 18. novembra, u 21 čas. Za novu sezonu prijavio se veliki broj potencijalnih kandidata iz čitavog regiona, a više od 5.000 talenata prošlo je kastinge i audicije, sve dok nije odabrano najboljih 400 koji su dobili priliku da se na audicijama u Narodnom pozorištu predstave pred žirijem.
Novu sudijsku trojku u ovoj sezoni čine: Ivan Bosiljčić, Nataša Ninković i već iskusni Ivan Tasovac, a gledaoci će uskoro imati priliku da vide kako su se snašli u svojim ulogama. U novoj sezoni dominiraće pevači i plesači ali, kao i uvek, biće tu i nekih sasvim neobičnih talenata, kapoerista iz Brazila, ljubitelja poezije, neobičnih instrumenata...
Prvi put se za srpski "Ja imam talenat" prijavio i jedan mladić iz Meksika, koji je pokazao solidno pevačko umeće, a u novoj sezoni ćemo na našim malim ekranima premijerno videti i dresirane pse koji imaju veoma zabavnu tačku, kao i umetnika koji je majstor za portrete.
Pored glavne emisije koja se emituje nedeljom uveče, gledaoci će imati priliku da bolje upoznaju takmičare i kroz dnevnu emisiju "I ja imam talenat", te s voditeljkom Unom Senić zaviriti u domove i čuti lične priče svih onih koji se budu borili za nagradu od 100.000 evra.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin