Počinje šou "Ja imam talenat"

Počinje šou "Ja imam talenat"

Autor: | 16/11/2012

0

Audicija za četvrtu sezonu serijala "Ja imam talenat" otvorila je vrata novim potencijalnim "zvezdama" i "zvezdicama". Koja će od njih najsjajnije zasijati, još ne znamo, ali vreme je da se upoznamo sa takmičarima novog ciklusa ovog rijalitija. Naravno, "samo" sa njih 400 koji su se, od 5.000 kandidata, izborili za učešće. I time su ušli u trku za 100.000 evra, koliko sledi pobedniku.
Premijera nove sezone je ove nedelje, i taj dan (od 21.00, na RTS 1) će ostati rezervisan za, kako ga zovu, najuzbudljiviji takmičarski šou na planeti. A ukoliko vas novi talenti baš zainteresuju, a biće ih, kako saznajemo, raznih i vrlo neobičnih - od pevača, igrača, svirača, dresera životinja, možete ih bolje upoznati u emisiji koja se prikazuje svakog dana (a vodi je Una Senić).
Pohvale i kritike Ivana Tasovca neće izostati ni u ovom serijalu, dok su druga dva člana žirija nova. Ivan Bosiljčić i Nataša Ninković sada imaju ulogu da sude o tome koliko su takmičari talentovani. Treba li da im zavidimo na tome?
- Neće nam biti lako, jer talente nije uvek lako procenjivati i ocenjivati. Ali na nama je da budemo strogi i pravični. Ništa manje od toga - kaže Bosiljčić.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti