Boško Jakovljević: Volim da priređujem iznenađenja damama koje mi znače u životu

Boško Jakovljević: Volim da priređujem iznenađenja damama koje mi znače u životu

Autor: | 21/10/2012

0


Šoumen Boško Jakovljević vratio se nedavno na mali ekran novom emisijom "VIP room", koja je sa velikim uspehom otvorila jesenju sezonu ružičaste televizije. Nakon velikog šou-programa "Plesom do snova", koji je godinama vodio sa koleginicom Natašom Pavlović, Boško kaže da sa velikom radošću radi ono što najviše voli - muzički šou. Na pitanje da li se plaši za dugovečnost emisije, voditelj je odgovorio:
- Istina je da mnogi pričaju da su velike zvezde, a njih, zapravo, na ovim prostorima ima svega pet, od kojih će, siguran sam, bar četiri proći kroz "VIP room". Od zvezda je važnije to što će biti mnogo dobre muzike i humora, na čemu insistiram. Emisija je osmišljena da vrati pop i rok muziku na scenu, tako da ću pre svega biti domaćin svim važnim muzičarima iz tog žanra. U novembru ću ugostiti grčku zvezdu Anu Visi, kao i Severinu i Tonija Cetinskog.
Na šta prvo pomislite kada se probudite?
- Kada sam zaljubljen, onda prvo pomislim na voljenu osobu. Ako je napolju lep dan, radosno planiram kako da ga što bolje iskoristim. Inače, u poslednje vreme budim se nešto ranije, oko 11 časova.
Sa kojim mislima odlazite na spavanje?
- Zavisi od toga šta mi se dešavalo tog dana. Ne opterećujem se poslovnim planovima. O poslu razmišljam samo dok radim.
Šta može da vam ulepša dan?
- Osoba do koje mi je stalo.
A šta može da ga pokvari?
- Jedino ista osoba na koju sam mislio dok sam odgovarao na prethodno pitanje.
Koga ste poslednji put obradovali?
- Volim da priređujem iznenađenja ženama, pogotovo mojim damama koje su mi najbitnije u životu - sestričini Lari, sestri Sanji i mami Drini. Nisam nevaljalac da bih ih obradovao lepim ponašanjem, niti su one zainteresovane za stvari iz mog posla, tako da su moja iznenađenja drugačije prirode. Svaki put kad sam u inostranstvu, sestri i mami kupim sitnice koje ženama mnogo znače.
Ko je vas poslednji put prijatno iznenadio?
- Meni je život zaista lep. Doživljavam konstantno divne stvari, kako od svojih bližnjih tako i od prijatelja. Ispunjen sam na svim poljima, tako da su mi samo njihovo prisustvo i pozitivna energija - dragocena stvar.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin