Džejms Blant: Povlačim se iz muzike

Džejms Blant: Povlačim se iz muzike

Autor: | 21/10/2012

0


Muzičar Džejms Blant odlučio je da prestane sa svojom muzičkom karijerom kako bi imao vremena da se posveti sebi.
- Želim da imam vremena samo za sebe - rekao je Blant u razgovoru sa britanskim novinarom u noćnom klubu Barbarela u, zapadnom Londonu.
Pevač koji je pre svetske slave, služio u britanskoj vojsci i učestvovao u operacijama na Kosovu, rešio je da od sada uživa u plodovima svog rada i da se više ne bavi muzikom.
- Nemam nikakve planove da nastavim sa pisanjem pesama. Posle svetske turneje imao sam vremena da se zabavljam i leto sam prove na Ibici, gde imam vilu - rekao je Džejms Blant.
Pevač je prvi put nakon sedam godina imao vremena za odmor, a leto je proveo u društvu devojke, modela Sofije Velisli sa kojom je devet meseci u vezi i u društvu svojih prijatelja.
Džejm Blant je napustio vojsku 2002. godine i tri godina nakon toga objavio je svoj prvi singl "You're Beautiful", koji je pet nedelja bio na prvom mestu britanske top liste. Njegov debi album "Back to Bedlam" prodat je u šest miliona primeraka, a njegova dalja karijera bila je ispunjena brojnim nagradama- dobio je dve britanske nagrade i 5 puta bio nominovan za Gremi.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: svetska turneja