Branko Tomović: Na snimanju filma sa Blondi je bilo fantastično

Branko Tomović: Na snimanju filma sa Blondi je bilo fantastično

Autor: | 21/10/2012

0


Branko Tomović, srpski glumac koji živi i radi u Nemačkoj, punom parom snima u inostranstvu. Nakon saradnje sa Metom Dejmonom, Benisijom Del Torom i Entonijem Hopkinsom, nedavno je završio horor “Entity”, a Tomović za Telegraf kaže da je najviše uživao snimajući kratki film “Believe The Magic” sa slavnom rokerkom Debi Hari, pevačicom grupe “Blondi”.

- Debi je stvarno legenda, u svakom smislu! Ona je jednostavno kul, i snimanje sa njom je bilo fantastično! Film je prošlog petka premijerno prikazan u “Tate Modern” galeriji u Londonu, a kritičari su ovo ostvarenje prozvali “Dejvidom Linčom na spidu”. Inače, ovo je prvi film Džimija Kotija, nekadašnjeg člana popularnog dueta “The KLF”, a on je poznat i kao čovek koji je 1994. spalio milion funti! Lik koji igram se zove Malkovič i Koti ga je napisao posebno za mene. Malković je manični ludak i kriminalac koji po svaku cenu nastoji da pronađe Deboru Hari, pravu ili karaoke imitaciju iz Skandinavije – priča Branko Tomović za Telegraf i dodaje da trenutno u Almeriji u Španiji snima dve epizode veoma popularne britanske serije “Nemi svedok” (“Silent Witness”) koja se u Engleskoj emituje još od 1996.

- Nakon snimanja u Velikoj Britaniji ekipa serije se preselila u Španiju, a ovaj grad je poznat i kao mesto gde su snimani brojni špageti vesterni. Radnja epizoda u kojima glumim se odvija u Avganistanu a ja igram vojnika koji je osumnjičen za ubistvo zatvorenika. Takođe, 31. oktobra, na Noć veštica, će premijerno biti prikazan horor “Entity” u kojem tumačim ulogu Rusa Jurija Levkova. Radnja filma počinje 1998. kada su u Sibiru pronađena 34 neidentifikovana tela. Posle trogodišnje istrage, ruska policija nije objavila šta se zapravo desilo i slučaj je zatvoren. Dvanaest godina kasnije, mala engleska TV ekipa kreće u sibirske šume kako bi snimila i upotpunila svoju kolekciju epizoda o nerazjašnjenim slučajevima. Poslednje reči koje su članovi produkcijskog tima čuli od njih bile su da su stigli na planiranu lokaciju, a zatim im se gubi svaki trag – zaključio je Tomović.

Pogledajte trejler za film “Entity”

Izvor: Telegraf

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin