Penelope i Monika Kruz kreiraju liniju donjeg rublja za "Agent Provocateur"

Penelope i Monika Kruz kreiraju liniju donjeg rublja za "Agent Provocateur"

Autor: | 25/10/2012

0

Sestre Kruz su već duboko zagazile u svet mode, kreirajući modele za poznatu špansku modnu kuću "Mango", još od 2007. godine. Ali ovoga puta, Penelope i njena mlađa sestra Monika su svoje kretivne veštine usmerile na donji veš. Tandem je udružio snage sa britanskim brendom donjeg rublja "Agent Provocateur", kako bi stvorili pristupačnu, mladalačku i provokativnu kolekciju donjeg veša pod nazivom „L'Agent“.
Kolekcija će obuhvatiti 15 stilova, uključujući širok izbor grudnjaka, gaćica i korseta.
- Monika i ja smo veoma uzbuđene što ćemo imati priliku da se upustimo u ovu potpuno novu avanturu - rekla je Penelope.
- Oduvek smo bile veliki fanovi Agent Provocateura i obe se iskreno radujemo predstojećoj saradnji. Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo postati deo ove moćne ekipe.
Mlađa sestra Monika već sarađuje sa brendom, s obzirom na to da je odabrana da bude njihovo reklamno lice za aktuelnu jesenju kolekciju.

Tridesetpetogodišnja Monika je izuzetno popularna u rodnoj Španiji, a radila je kao dublerka za svoju trudnu sestru Penelope u poslednjem nastavku "Pirata sa Kariba". Na snimanju za "Agent Provocateur" izgledala je zaista opčinjavajuće. Svoju zanosnu figuru je prikazala u nekim od najzanosnijih modela kolekcije, u ambijentu mračne londonske tamnice i sa lancima koji zlokobno vise sa tavanice.
- Monika je izgledala zaista senzacionalno, a Penelope je oduvek bila među glavnim muzama za "Agent Provocateur" - izjavila je Sara Šoton, kreativni direktor modne kuće.
- Penelope i Monika su dugogodišnji fanovi naših modela i u naše kreacije su unele novi senzibilitet. Rad sa sestrama Kruz je bio vrlo uspešan i nadam se da će naša buduća saradnja biti još plodnija.
Iz modne kuće tvrde da su sestre bile uključene u sve aspekte proizvodnog procesa. Kao glavni motiv i inspiraciju poznate glumice su koristile starinske materijale i uzorke, a takođe su bile zadužene i za dizajn etiketa. Očekuje se da će partnerstvo sestara i ove ugledne modne marke trajati najmanje pet godina. Ipak, nestrpljivi obožavaoci koji žele da vide rezultate ove saradnje moraće da sačekaju još neko vreme, jer je proces dizajniranja u ranoj fazi, a kao datum lansiranja kolekcije određen je 1. avgust 2013.

Autor: Hellomagazin.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti