Verila se švedska princeza Madlena

Verila se švedska princeza Madlena

Autor: | 26/10/2012

0

Švedska princeza Madlena, najmlađa od troje dece kralja Karla Gustava XVI i kraljice Silvije, verila se sa američkim biznismenom Krisom O'Nilom, javila je kraljevska palata u Stokholmu.
- Oboje smo veoma srećni. To je poseban dan za nas - izjavila je tridesetogodišnja princeza u intervujuu koji je danas objavljen na vebsajtu palate. Ona je navela da datum venčanja još nije utvrđen, ali da će ceremonija biti održana tokom leta naredne godine.
Par se upoznao u Njujorku gde Madlena živi od aprila 2010. kada je raskinula veridbu sa advokatom iz Stokholma koji ju je po pisanju medija varao.

Kako prenose inostrani mediji, tridesetosmogodišnju O'Nil je princezu zaprosio početkom oktobra nakon što je od švedskog kralja zatražio njenu ruku.
- Bilo je veoma romantično i intimno, ali želimo da detalje o prosidbi zadržimo za sebe - kazala je Madlena koja planira da sa svojim budućim suprugom nastavi da živi u Njujorku.

Madlena je četvrta u nizu sa presto, iza sestre Viktorije (35), sestričine Estele (rođene u februaru ove godine) i brata Karla Filipa (33).

Izvor: Tanjug / Kungahuset.se
Foto: Ewa-Marie Rundquist / Kungahuset.se

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin