Nina Morić i Fabricio Korona ponovo zajedno

Nina Morić i Fabricio Korona ponovo zajedno

Autor: | 26/10/2012

0

Kontroverzni paparaco fotograf Fabricio Korona za italijanske medije potvrdio je da je ponovo u vezi sa Ninom Morić. Njegova bivša devojka Belen Rodrigez je u trećem mesecu trudnoće i udaje se.
- Vratio sam se Nini. U mom životu nema mesta za Belen, onu koja me je zbog ljubomore molila da odstranim tetovažu posvećenu mojoj bivšoj supruzi - rekao je Fabricio.
Nina je nedavno stigla na sud u Milanu kako bi podržala Koronu kojem preti zatvor zbog brojnih tužbi vezanih za novčane malverzacije i prevare. Zbog njega su je teretili da je saučesnik u švercu kokaina.
- Ja sam se mnogo promenio, shvatio sam da je porodica najvažnija stvar na svetu. U teškim vremenima oni su uz vas. Ako ikada završim u zatvoru, znam da će moja supruga i sin biti tu za mene - izjavio je paparaco.
Nakon suda, Nina je sa njim otišla u kafić gde je popila mnogo alkohola, a posle i tablete za smirenje, pa je završila u bolnici.
Belen Rodrigez je trentuno u vezi sa Stefanom de Martinom, sa kojim čeka dete i za kojeg će se udati. Fabricija je ostavila posle tri godine veze zbog ljubomore. Prekid je usledio nakon što je Belen u njegovom telefonu pronašla poruku starlete Sare Tomasi.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin