Seka Aleksić: Iznenađenje u Stokholmu

Seka Aleksić: Iznenađenje u Stokholmu

Autor: | 28/10/2012

0

Protekog vikenda Seka Aleksić imala je uspešan nastup u Stokholmu. Dve hiljade fanova u prepunoj hali „Hallunda“ u švedskoj prestonici nisu je iznenadili, jer je navikla da se na njenim nastupima traži karta više, ali je ostala zatečena skoro zimskim vremenom i temperaturom izraženom u minusu.
Uz muzičku pratnju Sekinog benda „Aspirin“, koji je uvek prati na nastupima, folk diva je drženje sa fanovima u Stokholmu započela pesmom „Kučka“ sa novog albuma, a onda su se nizali aktuelni hitovi „Ale ale“, „Lom“, „Laka meta“, ali i oni sa prethodnih albuma.

- Pre nastupa, u toku dana sam sa prijateljicom koja živi u Stokholmu obilazila grad. Susret sa njom je uvek prijatan, pa priči nikad kraja, ali smo našle vremena i za šoping. Nisam očekivala ovako hladno vreme. Temperatura od četiri stepena ispod nule me je prilično iznenadila i pored toga što je kraj oktobra. Ipak, hladno vreme mi nije predstavljalo prepreku da ceo dan uživam u šetnji i šopingu sa prijateljicom. Arhitektura Stokholma ostavlja bez daha, kako zgrade stare po nekoliko vekova, tako i „Ericsson Globe Arena“ koja deluje impresivno - kaže Seka Aleksić koja je osim garderobe koju je kupila u šopingu iz Švedske ponela i nekoliko igračaka koje je dobila od fanova posle nastupa. Znajući da je Seka veliki fan Diznijeve junakinje Mini, među igračkama koje je dobila na poklon bili su i Mini i Miki Maus, u paru.
- Iako imam punu sobu igračaka Mini Maus u različitim bojama, veličinama, uvek se iznova i iznenadim i obradujem kao malo dete kada mi neko pokloni moju omiljenu junakinju iz crtaća - završava impresije Seka.

Autor: Hellomagazin.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin