Kejt Mos: Modeling me je ranije činio nervoznom

Kejt Mos: Modeling me je ranije činio nervoznom

Autor: | 31/10/2012

0

Britanski supermodel Kejt Mos rekla je za decembarsko izdanje magazina ''Veniti fer'' da ju je modeling kada je imala 17 ili 18 godina činio nervoznom i da se nije osećala prijatno na setovima.
Kejt je rekla da je žalila zbog legendarnog fotografisanja za brend Kelvin Klajn na početku njene karijere sa glumcem Markom Valbergom koji je karijeru počeo kao reper Marki Mark. To fotografisanje je označilo početak njene uspešne karijere, prenose britanski mediji.
- Bila sam veoma nervozna kada sam imala 17 ili 18 godina i kada je trebalo da dođem na set i radim sa Marki Markom - rekla je Mosova, dodajući da se osećala kao da taj posao uopšte nije za nju i da joj se nije svideo ni malo.
Ona je priznala da se na setovima osećala nervozno, da nikome nije stalo kako se ona oseća psihički i da je tokom fotografisanja osećala veliki pritisak.
Mosova, koja od početka 90-ih godina prošlog veka krasi naslovne strane mnogih magazina, takođe je priznala da je ''užasna'' tokom fotografisanja i da stalno trepće.
Kejt je objasnila i da nikada nije koristila heroin, kako su mediji dosta nagađali kao i to da se ''smirila i da veoma malo izlazi''.
Slavna manekenka se 2011. godine udala za gitaristu Džejmija Hinsa nakon četiri godine veze.
- Ne izlazim više po klubovima i zapravo sam se smirila - rekla je ona dodajući da živi u Londonu sa svojim suprugom i kćerkom.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin