Berenis Marlou na naslovnoj strani muškog magazina

Berenis Marlou na naslovnoj strani muškog magazina

Autor: | 02/11/2012

0

Nova Bondova devojka Berenis Marlou slikala se za naslovnu stranu decembarskog izdanja magazina “FHM”. Obučena u kratki beli top i crvene čipkane gaćice, glumica je pokazala zašto su producenti filma “Skyfall” za ulogu lepotice Severin odabrali baš nju. Francuska glumica je snimila niz provokativnih fotografija koje pokazuju njenu savršenu figuru, pune usne i misteriozne oči, zbog kojih je mnogi smatraju jednom od najlepših žena na svetu.

Uprkos činjenici da bi lako mogla da se takmiči na izboru za mis, Berenis Marlou kaže da muškarac ne mora da bude zgodan da bi je osvojio.
- Ako muškarac nema šta da kaže i nije duhovit, onda mi neće biti privlačan. Smisao za humor i harizma su presudni elementi - izjavila je glumica za "FHM".
Tridesettrogodišnja zvezda u poslednje vreme privlači pažnju gde god da se pojavi. Kako prenosi “Dejli Mejl”, producenti se već utrkuju da angažuju Berenis za svoje naredne filmove.
Iako je izuzetno ženstvena, Francuskinja ističe da bi se vrlo rado oprobala u muškoj ulozi:
- Oduvek sam želela da igram nekog lošeg momka, poput Džokera u “Betmenu” ili šefa mafije. Volim luckaste i tajnovite uloge, ali one uvek pripadnu muškarcima. 
Pomalo mračna Severin tako je, bar delimično, ispunila njen san.
- Uloga mi se odmah dopala, jer je u pitanju žena željna avanture, pomalo dobra i pomalo loša u isto vreme. Trudila sam se da na nju prenesem sopstvenu harizmu, a seksepil je sam isplivao na površinu - objasnila je brineta.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti