Džesika Bil i Džastin Timberlejk: Naše venčanje bilo je jednostavno

Džesika Bil i Džastin Timberlejk: Naše venčanje bilo je jednostavno

Autor: | 02/11/2012

0

Jedan od najvažnijih razloga zašto su se Džesika Bil i Džastin Timberlejk venčali baš u Italiji jeste tamošnja odlična kuhinja, prenosi "Female first". Naime, glumački par je otkrio da im je hrana bila veoma važna na venčanju, a evropska zemlja poznata po sjajnim specijalitetima, predstavljala je pravi izbor.
Tridesetogodišnja glumica i njeg godinu dana stariji verenik odabrali su da mesto njihovog venčanja, umesto u nekom američkom gradu, bude u luksuznom odmaralištu "Borgo Egnazia", u Južnoj Italiji. Kako je Džesika nedavno izjavila, njih dvoje su veliki gurmani, pa je im je želja bila da gosti na venčanju uživaju u italijanskim jelima.
- Volimo vino i hranu. Mesto našeg venčanje bilo je veoma posebno za nas. Kao što Džesika kaže, mi stvarno volimo da jedemo, a Italijani najbolje znaju da uživaju u hrani - izajvio je Džastin Timberlejk za britanski magazin "Hello!".
Njegova supruga Džesika Bil, koja je u zvaničnim dokumentima promenila prezime u Timberlejk, istakla je da joj je bilo najvažnije da se zvanice dobro provedu i da se osećaju kao da su na odmoru.
- Mi smo se potrudili da na venčanju imamo sjajna jela i sjajna vina, da se odlično zavbavimo sa našim rođaciam i prijateljima. Ali  i da oni imaju dovoljno vremena za sebe, da mogu da se biciklom provozaju po selu ili da odu na plivanje. Nismo insistirali da stalno budemo zajedno. Venčanje je bilo kulminacija elegancije i rustičnosti, u skladu sa okruženjem, sa domaćom ishranom i načinom dekorisanja. U određenom smislu, bilo je veoma jednostavno - izjavila je Džesika.

KOMPLETAN IZVEŠTAJ SA VENČANJA POPULAROG PARA, PRAĆEN EKSKLUZIVNIM FOTOGRAFIJAMA MOŽETE PROČITATI U NOVOM BROJU MAGAZINA “HELLO!” KOJI ĆE SE NA KIOSCIMA NAĆI U PONEDELJAK, 5. NOVEMBRA!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin