Ana Perišić, Mima Karadžić i Nebojša Grnčarski govore o svom putu do slave i uspeha u emisiji “Glamour Toujours”

Ana Perišić, Mima Karadžić i Nebojša Grnčarski govore o svom putu do slave i uspeha u emisiji “Glamour Toujours”

Autor: | 03/11/2012

0

U novom izdanju emisije "Glamour Toujours" o svojim usponima i padovima u životu govore glumac Milutin Mima Karadžić, mlada pavačka zvezda Ana Perišić i direktor modne agencije "Select" Nebojša Grnčarski. Gosti su voditeljkama Marini Buljovčić i Anamariji Erdely svako iz svog ugla pričali o putu do uspeha, doživljaju slave i o tome koliko ona menja ljude.
Mima Karadžić posebno je istakao uspeh serije "Budva na pjenu od mora" u celom regionu čemu je, po njegovom mišljenju, doprinela pre svega interesantna priča o životima glavnih aktera kao i prelepi kadrovi crnogorskog primorja.
Učesnica takmičenja "Prvi glas Srbije", sada već mlada zvezda Ana Perišić, izvela je svoju novu numeru "Ja te ne volim" nakon čega je sa publikom podelila svoja iskustva sa ovog takmičenja i viđenje slave na našim prostorima.
Nebojša Grnčarski pozvao je sve mlade osobe koje žele da se bave manekenstvom i time uđu u svet mode, a potom možda postanu i slavni, da se prijave na audiciju koju uskoro organizuje njegova modna agencija u Novom Sadu.
Za dobru atmosferu u studiju zadužen je pijanista David Klem.
Novu emisiju “Glamour Toujours” koju uređuje Mara Skendžić Reljić možete pogledati u nedelju 4. novembra u 16 časova na RTV1!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti