VICHY VINTAGE: Izvor lepote još od 1931.

VICHY VINTAGE: Izvor lepote još od 1931.

Autor: | 03/11/2012

0

Robna marka Vichy je još od davne 1931. godine u službi kože, kao izvor njene lepote i zdravlja. Vichy se ponosi istorijom koja je prebogata stručnim dostignućima, patentima i revolucionarnim inovacijama. Kao omaž svim slavnim trenucima u biografiji Vichy-a, tokom druge polovine oktobra u apotekama će se odvijati Vichy 1931. Vintage akcija. Kupci jednog ili više Vichy proizvoda za negu lica (u iznosu većem od 2300,00 RSD) dobiće na poklon Vichy metalnu kutijicu s uvek modernim vintage motivom i mini pakovanjima preparata za čišćenje, negu i ulepšavanje kože.
Doktor Haller, veliki naučnik i vizionar, 1931. godine je, u saradnji s kozmetologom Georgesom Guérinom, osnovao Laboratorije Vichy. Kozmetičkoj nezi kože pristupio je s medicinskom preciznošću, što je u to vreme predstavljalo istinsku revoluciju. Ideja za stvaranje linije Vichy rodila se kada je otkrio izuzetna lekovita svojstva termalne vode sa izvora Lukas, koja je i danas osnova svihVichy proizvoda. Specifičnost te vode svisokim sadržajem minerala ogleda se u izuzetnom efektu koji ima na kožu - smiruje je, oporavlja i dajejoj besprekoran izgled. Zato je prvi slogan markeVichy bio„Source de beaute” („Izvor lepote”).
Termalna voda Vichy, koju je pre 2000 godina iznedrila priroda, i danas je jedan od bitnih sastojaka svih proizvoda za negu kože markeVichy. To je 100% čista iprirodna voda, koja je, više nego bilo šta što bi nauka mogla stvoriti, saveznik svih tipova kože, čak i najosetljivije.
Njenu čudotvornost dr Haller je oplemenio naučnim saznanjima, stvarajući proizvode čija je deletvornost bila bez premca. On je, takođe, prvi opisao različite tipove kože, postaviviši prilagođenost proizvoda jasnim potrebama određenog tipa kože kao temelj na kojem se i danas razvija markaVichy.
Vintage 1931. akcija obuhvatićeVichy liniju proizvoda oblikovanih prema potrebama kože različite starosti i svojstava:
AQUALIA THERMAL: hidratantna nega koja jača osetljivu kožu i obezbeđuje 48-satnu hidrataciju, bez parabena i satermalnom vodomVichy.
NUTRILOGIE: intenzivna nega za veoma suvu kožu sa patentiranim delotvornim sastojkomsphingo-lipid, koji dubinski hrani suvu kožu i vraća joj osećaj prijatnosti.
• IDEALIA: za idealnu kožu s ujednačenom površinom i bez bora, dostupna za normalnu do mešane i suve kože, kao i Idealia PRO korektor za kožu protiv pigmentnih fleka.
• RETINOL HA: nega koja deluje na sve tipove bora (trajne, reverzibilne, nasledne) i sadrži dermatološki delotvorne sastojke s visokom koncentracijom retinola i hijaluronske kiseline.
• LIFTACTIV DERM SOURCE: nega protiv gubitka čvrstine kože i sa efektom liftinga, saramnozom (prirodnim biljnim derivatom), koja ciljano deluje na unutrašnje slojeve derimsa i ponovo ih aktivira.
• NEOVADIOL GF: nega za gušću i preoblikovanu kožu i za žene u menopauzi, koja iznova iscrtava linije lica: oval, vrat, jagodice. Sa delotvornim sastojkom proteic GF ipro-xylane, jača prirodnu odbranu kože, hidrira, vraća punoću i gustinu.
POKLON PRI KUPOVINI izabrane Vichy nege za lice (u iznosu većem od 2300,00 RSD) VICHY 1931 LIMITED EDITION metalna kutijica, kojasadrži mini-rutinu: PURETE THERMALE Solution Micelaire (30 ml), NUTRIEXTRA kremu (15 ml) i AERA TEINT tečni puder (1 ml). Dostupna u četiri nijanse boje i vintage motiva.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin