Nada Šargin potvrdila da čeka devojčicu

Nada Šargin potvrdila da čeka devojčicu

Autor: | 04/11/2012

0


Poznata glumica Nada Šargin je u četvrtom mesecu trudnoće, a termin porođaja joj je zakazan za april. Kako “Blic” saznaje, Nadu i njenog izabranika, koji ne želi da se o njemu govori javno, spojila su ista interesovanja i ljubav prema umetnosti.
Budući otac je višestruko talentovani umetnik koji se, između ostalog, bavi grafičkim dizajnom i kratkim filmom. Nada, kako smo saznali, kao glavna podrška već nekoliko dana sa njim boravi u Amsterdamu zbog izložbe na kojoj se predstavlja.
- Tačno je da sam u drugom stanju i da čekam devojčicu. Trenutno smo u Amsterdamu zbog grupne izložbe “Laserski samit jeftine grafike”, koju je idejno osmislio studio “Metaklinika” iz Beograda - rekla je glumica.
Ona kaže da joj trudnoća dozvoljava da nesmetano putuje sa partnerom sa kojim planira i venčanje.
- Dobro se osećam, pa mogu da putujem. Inače, nismo venčani, nigde ne žurimo, ali želimo to da uradimo - zaključila je Nada.
Do odlaska na trudničko bolovanje Nada je u Narodnom pozorištu u Beogradu imala pet predstava na repertoaru: “Figarova ženidba i razvod”, “Ribarske svađe”, “Ženidba”, “Seksualne neuroze naših reditelja” i “Život je san”.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: izložba trudna