Aca Lukas održao najbolji koncert u karijeri

Aca Lukas održao najbolji koncert u karijeri

Autor: | 04/11/2012

0


Aca Lukas je peti put nastupio pred punom Kombank arenom! Kao i prethodne dve godine, Lukas je rođendan proslavio tradicionalno najvećom žurkom na Balkanu! Nakon zagrevanja uz pesme Cece Ražnatović publika je bila u prilici da pogleda film sa jučerašnje rođendanske žurke.

O Lukasu su u snimku pričali momci iz njegovog benda ali i Lepa Brena, Aco Pejović… Na žurci je bila i Ana Bekuta u društvu Milutina Mrkonjića, i oni su mu poželeli sve najbolje.Lukas je koncert otvorio pesmom “Istina je da te lažem”. Obučen u kožni komplet Filipa Plejna koji je u potpunosti u fazonu Lejdi Gage, sa bodljama, pozdravio je publiku. I onda nastavio sa pesmama sa novog albuma koje ranije nije izvodio u Areni.
Iako je rekao da na koncertu neće biti gostiju, u jednom trenutku na scenu su izneli kafanski sto i Lukas i Goran Bregović su otpevali pesmu "Ružica si bila" ali i pesmu "Jeremija". Publika je Bregovića pozdravila ovacijama.

U toku koncerta na scenu je izašla i Natalija sa svojom plesnom grupom Trik FX, koja je odigrala Gangam Style a produkcija "Beoton" i Saša Mirković preko video zida poželili su Aci srećan rođendan.
Ovo je, možda, najbolji koncert u njegovoj dosadašnjoj karijeri. Zanimljivo je i to da su prvi put preduzete neverovatne mere obezbeđenja pa ispred objekta Arene nije bilo incidenata. U objekat se ulazilo uz obavezno legitimisanje kada su u pitanju novinari, kao i ostale zvanice.
Iako je bila subota među prvima na koncert je stigla Lepa Brena, za njom Sanja Đorđević sa kćerkom, Danica Drašković, Žika i Dajana Jakšić, Slađa Ivanišević i Jelena Mrkić, Jovana Tipšin
Iako je bio gost na koncertu, Goran Bregović je sve vreme sedeo uz binu i pomno slušao ceo koncert Ace Lukasa, ne glumeći zvezdu koja svoj red čeka u specijalno opremljenoj garderobi.
Osim Ace Lukasa, najveće pohvale idu organizatoru Saši Mirkoviću i produkciji Beoton za fenomenalnu organizaciju rođendanske žurke muzičke zvezde.



Izvor: Scandal.rs / Ivan Vuković, copyrighted

Foto: Ivan Vučićević, copyrighted

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin