Dara Bubamara: Uživam u vremenu koje provodim sa sinom

Dara Bubamara: Uživam u vremenu koje provodim sa sinom

Autor: | 06/11/2012

0

Na pitanje koga voli najviše na svetu, trogodišnji Konstantin bez razmišljanja odgovara – mama Daju! Da je ljubav između folk zvezde i njenog sina jaka, jasno je već pri prvom pogledu. Iako okružen ocem Milanom i bakom, koja sе o njemu brine kada je pevačica na putu, Kosta ne želi da se odvoji od majke. Svaki doživljaj, svako novo uzbuđenje ovaj šarmantni mališan najpre će saopštiti Dari, čija su pažnja i nežnost koje mu pruža bezuslovnе. Svesna da je bolećiva na njega, jedna od najpopularnijih pevačica moderne muzike ipak se ne plaši da će razmaziti sina prvenca, a u iskrenom razgovoru za Svet otkriva da se jedino zbog njega može posvađati sa suprugom, i ističe da još uvek nije spremna za drugo dete.
- Kosta je od rođenja navikao da bude okružen velikim brojem ljudi. Kada sam sa njim izašla iz porodilišta u Parizu, u stanu nam je gotovo svakodnevno bilo dvadesеtak ljudi. Uprkos tome, ne kaže se uzalud da je majka – majka. Deca to osećaju i u skladu sa tim se i ponašaju - ističe Dara Bubamara.
Ume li to da bude problem kada ste zbog koncerata odsutni od kuće?
- Kosta je veoma razumno dete i ja mu pre svakog putovanja lepo objasnim da idem da radim. Baš zato što je navikao da bude okružen velikim brojem ljudi, nije uznemiren kada nismo zajedno. Naravno, često se čujemo telefonom, a kada sam duže odsutna, kumuniciramo i putem skajpa. Nikada nije zaplakao zbog mog odlaska i beskrajno sam srećna zbog toga.
Da li vama teško pada kada ste odvojeni?
- Svakako da da. Osećam neku prazninu u srcu. Zbog toga poslednjih godinu dana izbegavam da nastupam radnim danima kako bih se njemu posvetila u potpunosti. Svakodnevno odlazim po njega u vrtić, igramo se u parku, idemo na večeru... Jedino vikendom nismo zajedno. On je sada veliki momak, razume sve što mu govorim i uživam u vremenu koje provodimo zajedno...

Nastavak ekskluzivnog intervjua sa Darom Bubamarom možete pročitati u novom broju nedeljnika SVET!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin