Aleksandra Dabić: Uskoro staje na "ludi kamen"

Aleksandra Dabić: Uskoro staje na "ludi kamen"

Autor: | 07/11/2012

0

Učesnica prve sezone „Prvog glasa Srbije" Aleksandra Dabić snimila je spot za pesmu „Fališ mi prokleto", u kome glavnu ulogu tumači njen dečko s kojim će uskoro stati na ludi kamen.
Pevačica smatra da učesnici nove sezone popularnog takmičenja neće postići uspeh prošlogodišnjih takmičara.
- Iskreno, nisam imala vremena da pratim ovu sezonu, ali čini mi se da se manje prašine oko takmičenja podiglo sad nego prošle godine. Prezadovoljna sam svojim učešćem, naročito zbog toga što sam imala priliku da pevam sve žanrove. Trudila sam se da održim uspeh posle toga, nastavila sam da radim i vidim da je publika na nastupima veoma zadovoljna.
Misliš li da su mediji dovoljno ispratili tvoj uspeh?
- Veliki nam je problem što po ugovoru sa Prvom ne možemo da nastupamo na drugim televizijama. A TV Prva nema emisije u kojima bismo mogli da promovišemo našu muziku. Publika jedino ima priliku da nas vidi na nastupima u klubovima.
Član žirija Saša Milošević Mare je rekao da su neki takmičari poleteli. Misliš li da se to odnosi i na tebe?
- To mi uopšte ne liči na njega. Ne mislim da se ta izjava odnosi na mene, a ni na druge takmičare s kojima sam nastavila da se družim.
Kako si uspela da finansiraš snimanje spota?
- Spot i pesmu sam uglavnom sama finansirala, pokucala sam na mnoga vrata, ali retko ko je hteo finansijski da pripomogne. Jedino se Turistička organizacija Leskovca odazvala i finansirala deo spota. Dosta mi je olakšalo i to što sam oko spota angažovala gotovo celu porodicu i svog dečka.
Tokom takmičenja si pominjala da si u dugoj vezi. Planiraš li udaju?
- Ta veza još uvek traje, moj dečko je jedan od glumaca u mom novom spotu. Prezadovoljna sam našom vezom, a što se planova tiče, ja sam jedna tradicionalna devojka, naravno da planiram udaju. Bićete pozvani na svadbu.

Izvor: Pressonline

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još