Svetlana Ceca Ražnatović oduševila publiku u Beču

Svetlana Ceca Ražnatović oduševila publiku u Beču

Autor: | 12/11/2012

0

Folk diva Svetlana Ražnatović nastavila je svoju evropsku turneju, kojom promoviše aktuelni album „Ljubav živi“, a na nastupu ju je pored brojnih fanova bodrila i kćerka Anastasija.
Ceca je u subotu uveče priredila spaktakularni koncert u austrijskoj prestonici u dvorani „Prater“, gde je gostovala već treći put za šest meseci. Folk zvezda je koncert započela pesmom „Beograd“, a 2.500 ljudi horski su joj se pridružile. Ređali su se stari i novi hitovi: „Kad bi bio ranjen“, “Bruka“, „Lepi grome moj“, „Rasulo“, Igračka samoće“, „Zagrljaj“...

Ražnatovićeva se dva puta vraćala na bis, a nastup je završila pesmom „Đurđevdan“. Koncert je trajao nekoliko sati, a pored Anastasije, sa pevačicom je bila i njena frizerka Bucka i brojni prijatelji iz Beograda.
- Atmosfera u „Prater“ hali bila je fantastična, prezadovljna sam ovim trećim nastupom, a publika koja je došla u Beč iz okolnih zemalja poput Nemačke, Švajcarske, ali i ona iz Srbije, još jednom je pokazala koliko me voli i podržava moj rad - rekla je Ceca.

Izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin