Vesna de Vinča proslavila rođendan u društvu prijatelja

Vesna de Vinča proslavila rođendan u društvu prijatelja

Autor: | 13/11/2012

0

Poznata novinarka i vlasnica „Miss Yu“ kompanije Vesna de Vinča 28. oktobra proslavila je rođendan u krugu nekoliko bliskih prijatelja i saradnika.
Pošto je u „Belexpo centru“ prisustvovala reviji njenog prijatelja, dizajnera Slobodana - Bate Spasojevića, predsednica organizacije „Miss Srbija“ priredila je simboličnu proslavu uz šampanjac, na kojoj je bio i Nenad Radujević, vlasnik modnog studija „Klik“. On je takođe primao čestitke za rođendan, koji je 29. oktobra.
- U „Vip salonu“ „Belexpo centra“ organizovala sam slavlje za moje prijatelje. Prisustvovali su Nenad Radujević, producent „Beogradske nedelje mode“, Božana Ostojić, svetska šampionka u ronjenju, Saša Plećević, zvezda fitnesa, glumac Vladimir Aleksić, voditeljka Jelena Gajšek, dizajneri Slobodan - Bata Spasojević i Peđa Nerić, slikar i art direktor „Miss Yu“, Nebojša Pilipović Pilo. Sa nama je bila i aktuelna mis Srbije Aleksandra Doknić, koja se odlično pokazala na pistama „Beogradske nedelje mode“. Posle slavlja svi smo se premestili na moj brod gde je usledila odlična žurka.

Piše: Nadežda Jokić

Foto: Privatna arhiva

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin