Princ Albert od Monaka prvi put u javnosti sa kćerkom Jasmin

Princ Albert od Monaka prvi put u javnosti sa kćerkom Jasmin

Autor: | 16/11/2012

0

Princ Albert navikao je da se fotografiše sa lepim ženama, ali na ovogodišnjoj dodeli nagrada u čast princeze Grejs bio je sa novom lepoticom na društvenoj sceni, svojom kćerkom Jasmin Grejs Grimaldi, što je ujedno bilo njihovo prvo javno pojavljivanje.
Najstarija od dvoje Albertove dece, koji su rođeni dok je bio neženja, dvadesetogodišnja Jasmin nije morala mnogo da putuje da bi stigla na ovaj glamurozni njujorški spektakl. Ona studira na gradskom "Fordham" univerzitetu, hiljade kilometara daleko od Kalifornije, gde je odrastala sa svojom majkom Tamarom Rotolo, sa kojom je Albert pre dvedesetak godina imao kratku romansu.
Jasmin je bilaoduševljena što ima priliku da oda počast svojoj pokojnoj baki, princezi Grejs, i to u društvu svoje maćehe, princeze Šarlin, koja je izgledala kao oličenje starog holivudskog glamura.
"Hello!"saznaje da je Jasmin svoju vezu sa Albertom i Šarlin učvrstila tokom zajedničkog odmora u Monaku, i redovno su u telefonskom kontaktu.
- Jasmin s velikom ljubavlju i poštovanjem priča o Albertu, koji se prema njoj postavio zaštitnički - rekao je jedan od njihovih prijatelja.
Zapanjujuće je koliko je Jasmin izgledala prirodno i opušteno dok je sa svojim ocem plenila pažnju na plesnom podijumu. Budući da se nagrade dodeljuju na osnovu umetničkih dostignuća i da su manifestaciji prisustvovali i veterani šou-biznisa poput Đine Dejvis, nema sumnje koja dama je privukla najviše pažnje.

Autor: Hello!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin