Prvi glas Srbije: Ispao Dejan Krstović Meda

Prvi glas Srbije: Ispao Dejan Krstović Meda

Autor: | 18/11/2012

0


Dejan Krstović Meda je prvi finalista koji je napustio šou "Prvi glas Srbije". On i još 12 finalista predstavili su se publici i poznatom žiriju, koji nije štedeo pohvale, ali ni kritike na račun takmičara. Inače, tema ove emisije bila je "Ovo sam ja", što znači da su svi takmičari pevali pesmu koja ih najbolje opisuje.
Nakon što su svi takmičari zajedno otpevali veliki hit Kejti Peri “Fajervork”, žiri je kratko pozdravio takmičare, publiku i gledaoce. Povodom navoda pojedinih medija o tome da je kantautor Vlado Georgiev "progurao u finale svoju zemljakinju", on je u svom maniru prokomentarisao:
- Ne interesuje me šta kvazinovinari pišu, mislim da sam dovoljno kompetentan da dam svoje mišljenje. Pritom, mi smo imali toliko iskustva sa kandidatima, što će se videti i ubuduće.
Svojim nastupom publiku je najpre razmrdao Nikola Planka, i to pesmom grupe "MVP" – "Celu noć i celi dan". Nakon njega i Sare Jovanović, zapevala je i Vesna Pavlović. Na njen izbor pesme "Da se opet tebi vratim", Nine Badrić, Georgiev je rekao da je mogao biti bolji.

Posle rokera Zorana Stanića i velikog hita grupe "Vajtsnejk", na sceni se pojavila Saška Janković. Svojim potpuno nesvakidašnjim izvođenjem pesme Šabana Bajramovića ona je oduševila sva tri člana žirija.
- Moram da ti kažem da si, kako bi se reklo, "pokidala" - bila je iskrena pevačica Aleksandra Radović.
Sanja Dimitrijević otpevala je Bijonsinu pesmu "Svit drims", a Dejan Krstović Meda numeru Harisa Džinovića "Traži". Iako je publiku u studiju podigao na noge, žiri je na njegov račun uputio nekoliko kritika.
Kritike na račun pevanja, ali i odabira kompozicije dobila je i Mirna Radulović, koja je otpevala hit Arete Frenklin "Tink". Međutim, prema mišljenju žirija, njoj je tokom nastupa nedostajalo energije.
I ovoga puta Nevena Božović iz Kosovske Mitrovice žiri je "bacila na kolena" svojim izvođenjem pesme "Jutro" Jelene Tomašević.
- Ti nisi za Evrovizije nikakve, ti si za Brodvej i Karnegi hol, toliko si vanserijski tip pevača – oduševljeno joj je rekao Vlado Georgiev.
Jovana Božović otpevala je hit "Rainin men" iz davne 1982. godine, dok se "pumpadžija" Boris Petrović predstavio pesmom Tonija Cetinskog "Onaj ko te ljubi sretan je".
- Tebe posle ovoga nijedna pumpa više videti neće – rekao je tesktopisac Saša Milošević Mare.
"Narodnjačke tonove" branila je i Snežana Vušović pesmom Ane Bekute "Kralj ponoći", kojom je "pobrala" odlične komentare.
Lepezu muzičkih stilova i nijansi "začinio" je Ivan Petrović, koji je otpevao opersku ariju Andree Bočelija "Karuso".
Nakon takmičarskog dela, veliki hit grupe "Aba" otpevali su učesnici prošlogodišnje sezone "Prvog glasa Srbije".
Kada su sabrani glasovi publike, odlučeno je da u duel idu Vesna Pavlović i Dejan Krstović Meda. Vesna se za ostanak u finalu borila pesmom Gordane Stojićević "Ja ne mogu mila majko bez njega", dok je Meda utisak pokušao da popravi pesmom "Oči jedne žene" Predraga Živkovića Tozovca.

Izvor: Telegraf

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još