Dženifer Lopez u ponedeljak stiže u Beograd

Dženifer Lopez u ponedeljak stiže u Beograd

Autor: | 18/11/2012

0


Svetska latina diva Dženifer Lopez trebalo bi da stigne u Beograd u ponedeljak popodne. U avionu Airbus A 319 koji je zakupljen u istočnoj Evropi dolazi 50 igrača, četri kreatora, dva šminkera i kompletan menadžment. Za ovaj deo evropske turneje baza joj je Istanbul odakle će u nedelju otići i na koncert u Sofiju. Inače ona je u Istanbulu tražila monitoring medijskih aktivnosti u Srbiji što je njen menadžemnt nabavio pošto su supervizori u Beogradu već neko vreme radili monitoring medija. Direktno je pohvalila operativnost svih naših medija kao i profesionalnost organizatora Sky music i generalnog sponzora kompanije Antikilogram. Da bi izgledala sveže na nastupu i tokom boravka u Beogradu kompanija Antikilogram je pripremila imunološku rehabilitaciju i specijalnu ishranu kao i 6 u 1 napitak i njeno telo će blistati pokazujući savršenu definiciju mišiča. Ona je tražila i to da pije samo sok od aronije s ukusom šumskog voća što sadrži napitak kompanije Antikilogram.
Tokom boravka u Beogradu pevačica je zahtevala i sedam ljudi koji će biti isključivo zaduženi da o njenom boravku u Beogradu izveštavaju na društvenim mrežama. Za Lopezovu je rezervisan diplomatski apartman koji ima jonizator vazduha sa mirisom srebrne jelke koja ima antioksidantno delovanje. Takođe na krevetu treba da bude 50 belih ruža a po podu sobe orhideje. Takođe biće organizovana i "Light dinner" večera zatvorenog tipa na kojoj će prisustvovati direktori "Sky Musica""Antikilogrm" i supervizorka orgnaizacije koncerta. Na meniju su eko kanapeji, orada u dunjinom saftu, heljda sa koprivom, aronija sa borovnicom...
Džej Lo je svoju liniju redukovala za 3,28 kilogrma i čim oseti promenu ide u borbu sa paparazzima, zato će njen dres kod biti stenske haljine koje su uske.

Tekst IVAN VUKOVIĆ

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Dženifer Lopez

Pročitajte još

Najnovije vesti