Sergej Ćetković povređen u saobraćajnoj nezgodi

Sergej Ćetković povređen u saobraćajnoj nezgodi

Autor: | 19/11/2012

0

Pop pevač Sergej Ćetković povređen je u lančanom sudaru koji se dogodio u subotu veče, nešto pre ponoći, u Ulici kralja Milana u centru Beograda. Kako saznajemo, do nezgoda je došlo kada je Ćetkovića, koji je upravljao džipom marke "audi" Lj5, otpozadi udarilo jedno vozilo. Sergej je tom prilikom ugruvan, povređeno je još nekoliko osoba, ali budući da pevač nije zadobio ozbiljnije povrede, nije želeo da potraži medicinsku pomoć, već je posle policijskog uviđaja, otišao kući.
Sergej Ćetković, koji je nedavno sa suprugom Kristinom usvojio još jednu kćerku, u trenutku sudara vraćao se iz grada, gde je bio sa prijateljima.
- Hvala vam na brizi, dobro sam - rekao je Sergej Ćetković.
- Čekajući na semaforu u Ulici kralja Milana začuo sam jak prasak, potom osetio i snažan udar koji je moj auto bukvalno bacio na vozilo ispred mene. Pijani vozač, sa 1.73 promila alkohola u krvi, udario je bez zaustavljanja u vozilo iza mog automobila i tako izazvao lančani sudar. Bogu hvala, sve se dobro završilo i niko nije ozbiljnije povređen. Apelujem na sve vozače da poštuju saobraćajne propise i ne voze u alkoholisanom stanju.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin