Top Hil najbolji noćni klub na svetu

Top Hil najbolji noćni klub na svetu

Autor: | 19/11/2012

0


Budvanska diskoteka osvojila prestižnu nagradu BEST NIGHT CLUB GLOBAL 2012, na MICS festivalu u Monte Karlu u konurenciji mnogobrojnih klubova iz Amerike, Moskve i Dubaija.
"Top hil" je i zvanično najbolji noćni klub na svetu. Budvanska diskoteka u kojoj su u protekle dve godine gostovale najveće muzičke zvezde iz regiona poput Zdravka Colića, Dina Merlina, Cece Ražnatović i Severine, kao i svetski poznati di-džejevi Stiv Angello, Rodžer Sančez, Fede Le Grand, Sander Van Dorn i Aleks Gaudino, na čiju je inicijativu klub i nominovan, proglašen je najboljim na trodnevnom festivalu održanom u Monte Carlu. Laskavo priznanje "Best night club global 2012." od Erika Melona, suvlasnika "Opium grupe" koja drži sedam najpoznatijih klubova u Americi, primio je Marko Krečković, "Mastermind" Top Hila na svečanosti održanoj 9. novembra u dvorani "Grimaldi". Klub iz Budve pobedio je u konkurenciji dva kluba iz Majamija i po jednog iz Njujorka, Dubaija, Moskve i sa Mikonosa.
Ova manifestacija budi veliko interesovanje, a ceremoniju dodele mnogi upoređuju sa ceremonijom dodele Oskara. Koliko je važna nagrada govori podataka da ju je prošle godine uručio princ Albert od Monaka.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Top Hill

Pročitajte još

Najnovije vesti