Dženifer Lopez održala spektakularan koncert u Beogradu

Dženifer Lopez održala spektakularan koncert u Beogradu

Autor: | 21/11/2012

0

Večeras je najuticajnija žena svetskog šou-biznisa, Dženifer Lopez, upriličila je spektakularan koncert u Beogradu, u Kombank Areni, u organizaciji Sky Music. Latino diva je u Beograd je stigla iz Istanbula, u društvu svoje dece, blizanaca Maksa i Eme, majke i partnera Kaspera Smarta. Po zahtevu dens dive, na aerodromu su je sačekala četiri blindirana automobila, a dobila je tretman državnika – automobil je po nju došao na pistu, te je direktno iz aviona ušla u kola.
Dženifer je od organizatora zahtevala igraonicu za svoju decu, blizance Maksa i Emu, posebnu sobu za svoju majku, kao i 20 odvojenih svlačionica, svaka za po 2-3 osobe, budući da dolazi sa 80-članom ekipom. Osim ovoga, JLo zahtevala je i dva puta po 12 ekvadorskih ruža, visine 70 centimetara. Od hrane tražila je najkvalitetniju ribu i samo laganu hranu.
Ubrzo nakon generalne probe publika je ispunila Arenu i počeo je muzičko-plesni spektakl. Nastup su pratile i brojne poznate ličnosti iz srpskog javnog života.
Nakon nastupa Lopezova letelicom koja je stigla iz Londona uputila u Dubai. Iako su mnogi mediji nagađali da će diva tamo otići na odmor, istina je da ona za dva dana u Dubaiju ima koncert, a nakon toga odlazi dalje na turneju.

Izvor: Scandal
Foto: Ivan Vučićević, copyrighted

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin