Gabrijel Obri i Olivije Martinez izazvali incident u kući Hale Beri

Gabrijel Obri i Olivije Martinez izazvali incident u kući Hale Beri

Autor: | 23/11/2012

0

Nakon sudske odluke da Hale Beri svoju kćerku Nalu, koju je dobila tokom veze sa Gabrijelom Obrijem, ne može da preseli u Francusku, došlo je do fizičkog obračuna između devojčicinog oca i glumičinog sadašnjeg partnera Olivijea Martineza. Naime, u kući holivudske glumice u Kaliforniji koja se spremala da sa porodicom proslavi Dan zahvalnosti, danas je došlo do incidenta između njenog bivšeg partnera i aktuelnog verenika, piše portal People.com.
Sajt “TMZ” navodi da je 46-ogodišnji Martinez prišao deset godina mlađem kanadskom manekenu, koji je doveo kćerku u glumičinu kuću gde je trebalo da proslavi praznik, kako bi popričali, ali se razgovor pretvorio u tuču u kojoj su obojica povređeni, a zatim prebačeni u bolnicu. Obriju je polomljeno rebro, zadobio je kontuzije na licu i povrede glave, a francuski glumac prošao je sa povredama u predelu vrata i polomljenom rukom.
Podsećanja radi, sud u Los Anđelesu, je pre dve nedelje presudio u korist bivšeg dečka slavne glumice Gabrijela Obrija koji se protivio preseljenju njihove četvorogodišnje ćerke u Evropu, a dobitnica Oskara ga je prošle godine optužila da da je loš otac koji zanemaruje svoje dete.

Izvor: Svet.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti