Kris Hemsvort snima nastavak filma "Tor"

Kris Hemsvort snima nastavak filma "Tor"

Autor: | 24/11/2012

0

Zvezda filma "Tor" Kris Hemsvort izjavio je da će nastavak filma "Thor: The Dark World" koji režira Alan Tejlor biti "potpuno drugačiji" od prvog dela uporedivši ga sa HBO-vom serijom "Igra prestola".
- Prvi deo filma je funkcionisao i ljudima se svideo, sada imamo novog režisera tako da će i film biti potpuno drugačiji - rekao je Hemsvort za sajt "Collider".
- Ovaj film će zahvaljujući Alanu ličiti na "Igru prestola".
Hemsvort je rekao da će i izostanak Džejn Foster, koju je igrala Natali Portman u filmu "Osvetnici" biti osnov za brojne konflikte u drugom delu filma "Tor".
- Za Tora i Džejn postoje brojna nerazjašnjena pitanja i mislim da će Tor morati dosta stvari da joj razjasni - rekao je glumac.
Tom Hidleston će u drugom delu reprizirati ulogu Torovog brata Lokija, a nedavno je izjavio za sajt "Digital Spy" da će se novi film fokusirati na posledice nakon dešavanja u filmu "Osvetnici".
Film "Thor: The Dark World" trebao bi naredne godine da doživi svoju premijeru, a prvi film "Tor" imao je svoju premijeru početkom maja prošle godine.
Prvi film "Tor" je adaptacija istoimenog "Marvelovog" stripa o arogantnom ratniku koji je iz magičnog kraljevstva Asgarda prognan na Zemlju. Film je režirao Kenet Brana, a glavne uloge su tumačili - Kris Hemsvort i Natali Portman.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin