Džoni Dep zaljubljen u koleginicu Amber Herd

Džoni Dep zaljubljen u koleginicu Amber Herd

Autor: | 25/11/2012

0


Popularni holivudski glumac Džoni Dep toliko je zaljubljen u svoju koleginicu Amber Herd da joj je svaki dan slao bukete ruža i ljubavne pesme koje je on pisao.
Džoni i Amanda upoznali su se na snimanju filma "Rum Diary" i od tada su pale simpatije, a par je bio i u kratkoj romansi. Mediji su ih stalno povezivali, a priče o tome da su zajedno intenzivnije su postale kada je Dep najavio da se razvodi od svoje dugogodišnje žene pevačice Vanese Paradi sa kojom ima dvoje dece.
Navodno je Amanda prekinula tu kratku romansu zato što je želela da bude sama. Ali je Džoniju toliko nedostajala da je morao da je vrati. Kako kaže izvor blizak holivudskom glumcu, Džoni je svakodnevno Amandi slao bukete ruža i pisao joj ljubavne pesme, kako bi je ubedio da mu se vrati.
- Džoni nikada nije odustao, toliko mu je nedostajala preko leta. Oboje obožavaju književnost, a način na koji je pokušao ponovo da je osvoji je očigledno delovao. Nakon toga otputovali su na Bahame i vratili se kao par - rekao je izvor.
Džoni i Amanda viđeni su nedavno u jednom klubu u Los Anđelesu, a prema rečima očevidaca bukvalno nisu mogli da sklone ruke jedno sa drugog.

Izvor: 24 sata

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Džoni Dep

Pročitajte još