Doli Parton objavljuje memoare

Doli Parton objavljuje memoare

Autor: | 01/12/2012

0

Kraljica kantri muzike Doli Parton ovih dana objaviće memoare pod nazivom "Dream More: Celebrate the Dreamer in You", u kojima se osvrće na glasine koje je prate i zaključuje da ne žali ni za čim u životu.
Doli Parton (66) je u braku sa Karlom Dinom već 46 godina, i sve vreme morala je da se bori protiv tračeva o ljubavnicima i seksualnoj orijentaciji.
- Optuživali su me da imam afere sa svakim muškarcem s kojim sam ikada viđena ili s kojim sam sarađivala. Možda jesam, možda nisam. Nikada ne bi priznala da jesam. Ali znate da ljudi to uvek govore - ispričala je Doli za "Nightline".
Pevačica je prošle godine u intervjuu za "Daily Mail" priznala kako voli da flertuje i da nikada nije upoznala muškarca koji joj se nije svideo.
- Muškarci su moja slabost. Niski, debeli, ćelavi ili mršavi - zaljubljivala sam se u neke vrlo neobične, ali Karl zna da ću se uvek vratiti kući - samo volim da flertujem i zabavljam se.
Doli već godinama prati trač zbog bliskog prijateljstva sa Džudi Ogl.
- Džudi i ja smo najbolje prijateljice još od škole. Mislim, volim je koliko volim i sve druge na svetu, ali nismo u romantičnoj vezi - ispričala je tokom gostovanja u šou programu Opre Vinfri.
Partonova priznaje da ne žali zbog nekih izbora koje je učinila, poput onog da nema decu. Iako se povremeno pita kako bi njena deca izgledala, nikada nije žudela za majčinstvom.
- Bog mi nije dao decu, pa svačija deca mogu da budu moja. Deca mojih rođaka mogu da budu kod mene, a kada mi dosade, mogu im reći: ‘Dolazite po svoju decu. Izluđuju me’. Ja sam Velika baba-tetka, tako me zovu - objašnjava Doli.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti