Emina Jahović-Sandal: Suprug me u svemu bezrezervno podržava

Emina Jahović-Sandal: Suprug me u svemu bezrezervno podržava

Autor: | 04/12/2012

0

Odluka da svojom muzikom pokuša da osvoji i tursko tržište za Eminu Jahović-Sandal očigledno je bila pun pogodak. Srpska pop zvezda predano promoviše singl “Kimse yok mu”, koji polako ali sigurno osvaja simpatije publike u celom regionu. To je zaista veliki uspeh, budući da na balkanskoj sceni ima mnogo odličnih izvođača koji po kvalitetu nimalo ne zaostaju za poznatim svetskim muzičarima, a slična situacija je i u zemlji u kojoj Emina živi poslednjih godina. I pored brojnih poslovnih obaveza, lepa pevačica uvek nalazi dovoljno vremena da se posveti porodici, iako priznaje da ponekad ne stiže ni da spava.
- Budući da kod kuće imam dva dečaka, da privodim kraju snimanje albuma na srpskom jeziku i da za februar spremam još dve pesme na turskom, ne treba da čudi što spavam samo po nekoliko sati. Snimanja emisija i promotivne aktivnosti veoma su iscrpljujući jer u svakom trenutku morate biti lepi i nasmejani - kaže Emina na početku razgovora za Svet.
Svojevremeno se spekulisalo da se Mustafa protivi vašoj ideji o karijeri u Turskoj?
- Jedini problem bilo je moje nedovoljno poznavanje jezika. Bilo bi smešno da sam pre tri godine zapevala na turskom, jer nisam znala ni da ga govorim kako treba. Zamislite da sam se tada pojavila u nekoj od emisija! Situacija je sada drugačija, a jezik usavršen. Osim toga, Mustafa me u svemu bezrezervno podržava.
Za ljude koji se bave šou-biznisom kažu da imaju veliki ego. Mustafa, kakva je situacija u kući u kojoj se i muž i žena bave takvim poslom?
- Dvadeset godina sam na sceni i odavno sam preležao dečje bolesti kao što su sujeta i ego. Nas dvoje obični smo ljudi i nemamo nikakve probleme. Posebno sam radostan što smo oboje uspešni i što nema mesta nekim ličnim frustracijama.

Nastavak ekskluzivnog intervjua sa Eminom i Mustafom možete pročitati u novom broju nedeljnika SVET!

Izvor i foto: Svet.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti