Olivija Njutn Džon i Džon Travolta objavili božićni album

Olivija Njutn Džon i Džon Travolta objavili božićni album

Autor: | 04/12/2012

0

Filmski par iz "Brilijantina" Džon Travolta i Olivija Njutn Džon snimili su zajedno, prvi put posle 30 godina, božićni album u znak sećanja na glumčevog sina Džeta.
Par je australijskim medijima rekao da su ostali bliski prijatelji od snimanja filma i da su oduševljeni što su ponovo radili zajedno.
- Olivija i ja smo uvek želeli zajedno da radimo. Ako se kockice ne slože i to ne bude organsko imate osećaj da ste nešto uradili na silu a ja to nisam želeo - rekao je Travolta na pitanje zbog čega im je bilo potrebno toliko vremena.
Zvezda filmova "Petparačke priče" i "Lak za kosu" rekao je da je uživao u snimanju albuma jer "voli da peva a to ne radi često". "Snimati ponovo sa Olivijom je bila sjajna prilika i ne mogu da verujem da se dogodilo", dodao je on.
Na njihovom albumu "This Christmas" našla se i pesma Džojna Farara koji je napisao njihov čuveni duet iz "Brilijantina" - "You're the One That I Want".
Njutn Džon, koja je priznala da i dalje čuva uske kožne pantalone koje je nosila u mjuziklu, kaže da je bila iznenađena uspehom filma o ljubavnim vezama tinejdžera u jednoj srednjoj školi 1950ih.
- I dalje nam prilaze deca koja su tek otkrila film. Postoje već tri generacije gledalaca koje vole film i koji su oduševljeni što su Deni i Sendi ponovo zajedno - rekla je glumica.
Prihod od albuma, na kome nastupaju i Barbara Strejsend, Toni Benet i Džejms Tejlor biće uplaćen "Džet Travolta Fondaciji" i "Fondaciji za borbu protiv raka Olivije Njutn Džon".
- Za nas ovo je divan način da damo novac za ono šta nam je bitno a istvremeno da pružimo i fanovima nešto što će im se možda svideti - rekla je glumica koja se izborila sa rakom.
Džet Travolta preminuo je 2009. godine posle napada. Imao je 16 godina. Džon Travolta kaže da je Božić obično težak period za porodicu.
- Uraditi nešto za njega olakšava nam jer nešto radimo, jer smo aktivni, jer prikupljamo novac za fondaciju koja ga predstavlja - rekao je on.
Travolta je dodao da je bez problema angažovao i gostujuće zvezde na albumu jer su svi oni znali njegovog sina i želeli su da učestvuju u albumu.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još