Ana Nikolić nastupila u Vukovaru

Ana Nikolić nastupila u Vukovaru

Autor: | 05/12/2012

0

Uprkos tome što mnogi domaći pevači izbegavaju da nastupaju u Hrvatskoj Vukovar je prošlog vikenda definitivno bio u znaku pevačice Ane Nikolić.
Ana se, kako saznajemo, ni sekunde nije dvoumila hoće li pevati ili otkazati nastup. I ispostavilo se da nije pogrešila, jer je klub “Faces” u Vukovaru doslovno goreo zbog sjajne atmosfere i dobre energije koju je publika slala našoj pop zvezdi. U prilog tome koliko je vole i koliko se te noći osećala doblodošlom govori i podatak, da je pevačica sišla sa bine, među svoje fanove koji su se trudili na sve moguće načine da je barem dodirnu.
- Nastup je bio spektakularan! Prezadovoljna sam srdačnim dočekom koji su mi priredili. Od prvog do poslednjeg trenutka samnom u glas pevačli su sve moje hitove i nekoliko puta su me vraćali na bis. Kao što sam rekla mnogo puta do sada svoju publiku ne delim prema nacionalnosti, a pesma je ponovo dokazala ne poznaje granice - rekla je Nikolićeva, koja je već počela sa pripremama za novogodišnji nastup na jednom beogradskom splavu.

Izvor: Svet.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti