Rita Ora demantuje glasine koje je pokrenuo njen bivši partner

Rita Ora demantuje glasine koje je pokrenuo njen bivši partner

Autor: | 06/12/2012

0

Pevačka atrakcija Rita Ora (22) tvrdi kako su ona i Rob Kardašijan ostali u dobrim odnosima uprkos spekulacijama da ga je prevarila i da ju je zbog toga mladi Kardašijan ostavio. Naime, rijaliti superstar se prvo obračunavao sa bivšom devojkom putem Tvitera, gde je pisao kada i sa kim ga je prevarila, zatim tvrdio kako ga je varala sa 20 muškaraca istovremeno, a posle samo dva dana obrisao je sve postove sa svog profila. Rita ne haje i ne odgovara na te neumesne prozivke, već tvrdi kako sa bivšim partnerom želi da ostane u dobrim odnosima.
- Rob i ja više nismo zajedno. Bili smo u vezi, ali to nije uspelo, i nema potrebe da se dalje komentariše na tu temu. Bila sam kao duh. Nekada sam bila toliko nezadovoljna sobom i isfrustrirana, pa sam odlučila da je najbolje da se rastanemo kao prijatelji - objasnila je Ora.
Ona je dodala kako je još uvek mlada i kako do sada nije imala priliku da doživi pravu ljubav, a zatim je otkrila šta je potrebno da bi je muškarac potpuno osvojio:
- Meni su važne samo tri stvari - da me zasmejava, da mi govori kako sam lepa i da uvek bude tu za mene -
otkrila je Rita.
Inače, još uvek nije zvanično potrvđeno, ali spekuliše se da je Rita Ora zatrudnela dok je bila u vezi sa Robom Kardašijanom i da njih dvoje očekuju prvo dete.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti