Severina Vučković: Nije bilo lako otići sa bebom u naručju

Severina Vučković: Nije bilo lako otići sa bebom u naručju

Autor: | 06/12/2012

0

Hrvatska pevačica Severina Vučković u martu iduće godine kreće na turneju, a društvo će joj praviti sin Aleksandar. Kako je otkrila u intervjuu za "Slobodnu Dalmaciju", zvezda se ne odvaja od deteta, a jednim od najtežih trenutaka u životu smatra onaj kada je, sa bebom u naručju, napustila Milana Popovića.
- Kad u martu sledeće godine krenem na turneju, Aleksandar će sa mnom. Naravno, ne na same koncerte, jer u to vreme on već spava - rekla je Severina za "Slobodnu Dalmaciju".
Pevačica je dodala da je presrećna što poslovne obaveze uspeva da uskladi sa vremenom koje provodi sa sinom. Ona se osvrnula na susret Milana Popovića i malog Aleksandra u Beogradu, koji je usledio nakon tri meseca razdvojenosti.
- Aleksandar je dete naše velike ljubavi koja je pokleknula pred velikim razlikama u karakteru, vaspitanju i mentalitetu. Odlazak sa malom bebom u naručju predstavljao je tešku odluku s moje strane, ali sve sam to uradila da Aleksandar ne počne prve korake u napetoj porodičnoj situaciji - dodala je Severina.

Izvor: Blic

Foto: Goran Matijašec

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti