Rade Šerbedžija: Susret sa decom posle tromesečnog boravka u Kanadi

Rade Šerbedžija: Susret sa decom posle tromesečnog boravka u Kanadi

Autor: | 07/12/2012

0

Glumac sa zavidnom inostranom karijerom Rade Šerbedžija nedavno je boravio u Zagrebu, gde je sa kćerkom Lucijom prisustvovao dodeli nagrada hrvatskog internet portala namenjenog umetnosti.
Slavni Šerbedžija je pre toga više od tri meseca proveo u Vankuveru u Kanadi gde snima epizode za novu seriju. Umetnik sa stalnom adresom u Rijeci boravio je u Zagrebu kako bi se posle dugog snimanja u Kanadi video sa decom iz prvog braka, sinom Danilom, filmskim rediteljem, i kćerkom Lucijom, glumicom.
- Vankuver je divan grad, kažu jedan od najprijatnijih na svetu za život. Družio sam se mnogo s našim ljudima i igrao sam tenis. Tamo snimam epizode serije “Red Widow” ili, u prevodu, “Crvena udovica”. To je serija poznate produkcije „ABC”. Inače, biću gost na koncertu mog prijatelja Kemala Montena u Sarajevu. Prijatelji smo sto godina, od rane mladosti se družimo i pevamo. On je poseban čovek, obožavam ga - kaže šarmer, poznat i po pevačkim nastupima, koji će u beogradskom „Madlenianumu“ održati koncert 27. decembra.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti