Bata Živojinović na rehabilitaciji

Bata Živojinović na rehabilitaciji

Autor: | 08/12/2012

0

Glumac Velimir Bata Živojinović, koji se od četvrtka nalazi u Selters banji u Mladenovcu, već je počeo sa terapijama. Supruga legendarnog glumca Lula Živojinović ističe da Bati predstoji dug oporavak, ali da je veliki optimista i da veruje da će se sa rehabilitacije vratiti mnogo jači.
- Bata se ne da, a uz upornost, ljubav i dobrotu lekara, koji imaju veliko strpljenje za njega, nadamo se najboljem - rekla je Lula Živojinović.
- Prekjuče, kada je smešten u banju, video se sa doktorima, a u petak su već počele terapije. Sve ide polako i nadamo se da će biti kako treba. Bata je već kod kuće počeo terapije, tako da je u banju otišao donekle spreman.
Živojinovićeva supruga naglašava da je Bata u Selters banji u sigurnim rukama i da je neprestano pod nadzorom najboljih stručnjaka.
- Sigurno će tamo ostati mesec dana. Bata komunicira, sačuvao je vedrinu duha i stalno se šali. Tamo ga svi obožavaju!
Legendarni glumac je krajem oktobra izašao sa Vojnomedicinske akademije u Beogradu, gde je proveo dva meseca. Po izlasku iz bolnice, oporavak je nastavio kod kuće, uz svakodnevnu i nesebičnu brigu i negu supruge Lule. Bata je pre toga zbog moždanog udara proveo gotovo 50 dana u bolnici „Sveti Sava“. Jedan od najvećih glumaca na prostoru bivše Jugoslavije je oktobra 2006. godine doživeo srčani udar, a bolovao je i od gangrene, od koje se lečio na Kubi pre tri godine. Neustrašivi Valter je još jednom uspeo da se izbori sa najvećim bitkama u životu.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti