Šeril Kol tuži "The X Factor" za 2,3 miliona dolara

Šeril Kol tuži "The X Factor" za 2,3 miliona dolara

Autor: | 10/12/2012

0

Bivša članica žirija američkog šoua “The X Factor” Šeril Kol podnela je tužbu protiv producenata emisije i traži 2.3 miliona dolara odštete. Dvadesetdevetogodišnja zvezda pokrenula je tužbu protiv producentske kuće "Blue Orbit" zbog neisplaćenih honorara nakon što nije dobila poziv da bude član žirija u drugoj sezoni popularnog šou programa.
Ona je navodno potpisala ugovor prema kome joj je honorar za učestvovanje u dve sezone emisije morao da bude isplaćen bez obzira da li će organizatori raskinuti ugovor ili ne.
Navodno je Kol primila honorar od 1.8 miliona dolara za prvu sezonu, ali sada putem suda traži isplatu honorara od dva miliona dolara za drugu godinu, kao i dodatnu odštetu u koju spada i 100.000 za garderobu, 25.000 za stilistu, 15.000 mesečno za boravak u hotelu u Los Anđelesu.
- Ovo je uzdrmalo Holivud i moglo bi da bude pogubno za Sajmona Kauela jer je javno preuzeo odgovornost za ispaljivanje Šeril Kol - izjavio je dobro upućen izvor koji je dodao da i pevačica ima odgovornost pošto je primila punu platu za celu sezonu šoua u kome se pojavila samo nekoliko puta.
Inače, producenti su otpustili Šeril Kol i na njeno mesto doveli Nikol Šerzinger.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin