Severina Vučković otkrila delove pesama sa novog albuma

Severina Vučković otkrila delove pesama sa novog albuma

Autor: | 10/12/2012

0

Putem službene Fejsbuk stranice (www.facebook.com/severina) Severina je najavila izlazak svog novog albuma “Dobrodošao u klub”.
Otkriveno je da će idući singl, po imenu “Uzbuna”, izaći vrlo skoro, a svoju premijeru doživeće ove nedelje upravo putem društvenih mreža, odnosno Jutjub, Fejsbuk i Tviter službenih kanala.
Takođe, dok obožavaoci s nestrpljenjem iščekuju izlazak novog albuma, na Fejsbuku je objavljen deo tekstova pesama. Tako je otkriveno da će se na albumu uz novih 10 pesama, naći i Severinini hitovi “Brad Pitt”, “Grad bez ljudi” i “Italiana”, koji zajedno imaju preko 50 miliona pregleda na Jutjubu.
Svesna popularnosti interneta i društvenih medija, upravo putem svoje Fejsbuk stranice, koja broji skoro 300.000 fanova, objavila delove tekstova pesama sa nadolazećeg albuma, pa smo saznali da će se pesme zvati: “Dobrodošao u klub”, “Tarapana”, “Postelja od vina”, “Kamen oko vrata”, “Slaba na slabića”, zatim “Tango”, odnosno duet sa Željkom Bebekom, Severinina autorska pesma “Ostavljena”…
Posebno se među njima ističe pesme “Ko me tjero”.

Prošla je i godina,

otkako ne osjećam,
na kruhu i na vodi sam,
samo za te, za te znam

Ko me, ko me tjero,
da te volim slijepo,
Da mi, da mi
sve tvoje bude sveto…

Trenutno najiščekivaniji studijski album godine, Severinin – “Dobrodošao u klub” biće večeras pretpremijerno predstavljen u obliku muzičke slušaonice u jednom zagrebačkom klubu.

Izvor: Svet.rs
Foto: www.deckerkutic.com/ lepotaizdravlje.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti