Met Dejmon: Radujem se praznicima u društvu porodice

Met Dejmon: Radujem se praznicima u društvu porodice

Autor: | 10/12/2012

0

Met Dejmon prošao je dug i trnovit put od svoje prve uloge u filmu „Dobri Vil Hanting“. Od tada pa do danas Met je postao svetska filmska zvezda, filantrop i otac četiri devojčice, koje ne mogu da dočekaju božićne praznike. Met i njegova predivna supruga Lusijana će ovaj praznik proslaviti u duhu i njene i njegove tradicije. Kako sam Met tvrdi prvo će obaviti otvaranje poklona na Badnje veče, u duhu latinoameričke tradicije, a zatim će po američkom običaju to isto učiniti i na Božićno jutro.
- Organizovaćemo jednu čudnu Božićnu mešavinu, koja samo znači više poklona za klince. Logično je da su oni i najeuforičniji.
Pored neobičnog miksa Božnićnih običaja, Met želi da ostane što je duže moguće sa svojom porodicom. Za magazin „People“ poznati glumac je izjavio:
- Sve što želim je da se družim sa svojom decom. Dugo sam radio na snimanju filma „Obećana zemlja“ i jedva čekam da se malo skrasim kod kuće.
Met igra glavnu ulogu u novom filmu „Obećana zemlja“, a na sajtu IMDB je dat kratak opis filma:
Korporativni prodavac Stiv Batler (Dejmon) stiže u provincijski grad sa svojim prodajnim partnerom Sjuom Tomasonom (Frensis MekDormand). Gradić koji je u proteklim godinama teško pogođen finansijskom krizom i dva autsajdera koja veruju da će lokalno stanovništvo prihvatiti ponudu njihove kompanije da na gradskim imanjima naprave bušotine. Ono što je izgledalo kao gotova stvar zakomplikovalo se kada je ugledni učitelj (Hal Holbruk) uložio prigovor na njihove planove. Taj bunt podržava još jedan čovek (Džon Krasinski), koji se sa Stivom suočava i privatno i profesionalno.

Autor: Hellomagazin.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin