Severina Vučković: "Dobrodošao u klub" je album moje karijere

Severina Vučković: "Dobrodošao u klub" je album moje karijere

Autor: | 11/12/2012

0

Severina Vučković organizovala je u Zagrebu za prijatelje, saradnike i fanove preslušavanje albuma "Dobrodošao u klub". Ujedno, ovo je bila i premijera novih pesama, budući da ih do sada nigde nije puštala. Kako ekskluzivno saznajemo, album, na kom su većinski autori Filip Miletić i Miloš Roganović, promociju će u januaru doživeti i u Beogradu, kao i u ostalim gradovima bivše Jugoslavije.
Zanimljivo je dodati da je većina pesama u bržem ritmu, dok je baladu "Ostavljena" Severina sama napisala. A da su očekivanja velika, priznala je i Severina.
- Ovo je album moje karijere! Sav trud i energiju u njega sam uložila i ne mogu dočekati da vidim reakciju ljudi kada ga čuju - rekla je Seve prijateljicama neposredno pred preslušavanje albuma.
Inače, Seve je u intervjuu za "Gloriju Glam" otkrila po čemu će pamtiti godinu koja je za nama.
- Proteklu godinu pamtiću po rođenju svog sina, po sreći koja prati taj radostan događaj, po njegovom prvom osmehu upućenom baš meni, po lepim trenucima provedenim s njegovim tatom, po dobrom zdravlju koje me služilo, po 'Italiani' koja je bila hit broj jedan u svim državama regije - nabrajala je pevačica, koja je nedavno izjavila da će predstojeće praznike provesti samo sa sinom, koji će joj biti najbolje društvo.

Izvor: Svet.rs, Kurir, Gloria Glam

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti