Svetlana Ceca Ražnatović čeka Novu godinu u krugu porodice

Svetlana Ceca Ražnatović čeka Novu godinu u krugu porodice

Autor: | 11/12/2012

0

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović trenutno je na turneji po Australiji, gde osim druženja sa publikom koristi svaki slobodan trenutak da upozna Zemlju kengura, u koju se, kako kaže, zaljubila tokom prve posete pre dve godine. Pevačica je proteklog vikenda iskoristila pauzu do koncerta u Sidneju i Melburnu (14. i 15. decembar), kako bi prisustvovala zabavi u najvećem srpskom centru u Sidneju, gde su prikupljane donacije za pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji. Svi su hteli da se fotografišu sa pevačicom, a nju je posebno obradovala mala Katarina Jevtić, koja voli da je zovu Medo i na poklon joj je donela igračku kengura.
Ceca je otkrila da često zahvaljuje Bogu što ima vernu publiku koja joj je pružala podršku u teškim trenucima.
- Koliko dajete i šta dajete, to vam se i vraća - rekla je Ceca.
- Meni su porodica i publika najvažnije. U najtežem trenutku kroz koji sam prolazila prošle godine, fanovi su mi priredili iznenađenje posvetivši mi pesmu. Dok sam je slušala, krenule su mi suze i rekla sam: Bože, hvala ti što me toliko ljudi bezuslovno voli. Uvek sam se posle poraza vraćala jača, sa još većom željom da se dokažem.
Pevačica poručuje da neće pevati za Novu godinu, već će je dočekati u krugu porodice.
- Pričala sam sa mojim klincima preko „skajpa“ i već su me pitali da li smeju da naprave žurku za najluđu noć u našem domu. Rekla sam im da mogu, ali da će morati i mene da pozovu - ispričala je Ceca, koja se vraća u Beograd uoči krsne slave Sveti Nikola.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin