Hju Džekmen zaplakao pričajući o majci

Hju Džekmen zaplakao pričajući o majci

Autor: | 12/12/2012

0

Četrdesetčetvorogodišnji glumac Hju Džekmen gostovao je u nedelju u emisiji "60 minuta", a u intervjuu punom emocija govorio je o teškim momentima koji su ga zadesili kao osmogodišnjaka, kada je njegova majka Grejs rešila da napusti porodicu.
- Sećam se jutra kada je otišla, bilo je čudno. Šetala se kroz kuću sa peškirom na glavi, spremala se i pozdravljala sa mnom. Otišao sam u školu, ali kada sam se vratio u kući nije bilo nikoga. Sutradan je stigao telegram iz Engleske, ona je bila tamo. Mislio sam da ni ona ni jednog momenta nije pomislila da će otići zauvek. Mislio sam da joj je samo potrebno da na kratko pobegne od svega i da će se vratiti. Tata se svake noći molio da se vrati – kroz suze je ispričao glumac.
Džekmen je bio najmlađi od petoro dece, a njegov otac Kris preuzeo je odgovornost za sve njih.
- Moj otac je stena. Uvek je bio tu, iz dana u dan, bez obzira na sve. Od njega sam naučio sve o vernosti, pouzdanosti i svemu dobrom
– rekao je Hju.
Glumac se i sam ostvario u ulozi oca i sa suprugom Deborom Li Farnes ima dvoje dece – sina Oskara i kćerkicu Avu.
- Nikada nismo razdvojeni duže od dve nedelje. Tako smo odabrali. Ne volimo da smo razdvojeni – rekla je Hjuova supruga na pitanje kako uspevaju da usklade poslovne obaveze sa privatnim životom.
- Uvek se radi o porodici. Ne o poslu - dodao je glumac.

Izvor: Story

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin