Tanja Savić uskoro dolazi u Srbiju sa porodicom

Tanja Savić uskoro dolazi u Srbiju sa porodicom

Autor: | 14/12/2012

0

Pevačica Tanja Savić posle nešto više od godinu dana ponovo se vraća u Srbiju sa suprugom Dušanom Jovičevićem i njihovim sinovima, dvogodišnjim Maksimom i šestomesečnim Đorđem, kome će ovo biti prvi dolazak u našu zemlju. Lepa folk pevačica trenutno uživa u svojoj kući u Australiji i jedva čeka da po završetku novogodišnjih praznika snimi novu pesmu „Hotel za izgubljene duše“. Iako je planirala da se već u decembru vrati iz Australije, ipak je promenila planove.
- Producent Saša Jakšić Žika i ja razgovarali smo o mom skorašnjem povratku. Imali smo planove za Novu godinu, ali sam shvatila da je bolje da ne žurim i da je najbolje da se vratim baš kad sam zamislila. Da u 2013. godinu uđem sa novom pesmom - kaže Savićeva, koja tvrdi da je u njenom braku sve potaman i da nema nesuglasica, i da planira dolazak u Srbiju sa suprugom.
- Nigde ja ne idem bez muža i dece. Kada ljudi osnuju porodicu, to podrazumeva da se ne razdvajaju. Istina je da moj muž vodi svoj posao u Australiji, ali kada dođe vreme za povratak u Srbiju, posao će prepustiti ljudima u koje ima poverenje, tako da sve funkcioniše kao da je on i dalje ovde - rekla je dvadesetsedmogodišnja zvezda za "Grand reviju".

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još