Američka pevačica Kristen Meknamara gošća na rođendanskoj zabavi magazina JOY!

Američka pevačica Kristen Meknamara gošća na rođendanskoj zabavi magazina JOY!

Autor: | 14/12/2012

0

“Joy”, prvi licencni lifestyle magazin u Srbiji, sinoć je proslavio deset godina izlaženja u našoj zemlji. U beogradskom klubu “Sova” su uz puno dobre muzike i egzotičnih koktela, uredništvo i čitateljke magazina, kao i brojne poznate ličnosti obeležili uspešnu deceniju postojanja u Srbiji.
U specijalnim Joy Cornerima – TV, Movie, Music i Sport bila su organizovana druženja sa poznatim televizijskim licima, glumcima, muzičarima i sportistima, a svoje savete našim čitateljkama su u Beauty, Fashion i Astro Corneru delili najbolji vizažisti, stilisti, astrolozi i numerolozi. Book Corner bio je rezervisan za potpisivanje bestselera, dok su u Travel Corneru sve čitateljke našeg magazina mogle da saznaju sve ono što ih zanima o putovanjima. U odličnoj atmosferi i uz dobru muziku “Loco benda” voditeljka i književnica Jelena Bačić Alimpić je u Book Corneru potpisivala svoje knjige “Ringišpil” i “Pismo gospođe Vilme”.

Rođendanskoj zabavi magazina “Joy” prisustvovali su crnogorski pevač Bojan Marović, televizijska voditeljka Adriana Čortan, njene koleginice Marina Kotevski i Jelena Helc, misica Aleksandra Doknić, koja je svojevremeno pobedila na izboru za lice “Joya”. Proslavu su svojim prisustvom uveličali i Nenad Radujević, vlasnik modne agencije “Click”, Ivana Bajić, voditeljka emisije “Ja imam talenat”, novinarka Biljana Obradović, glumac Milutin Mima Karadžić, baletski igrač Milan Gromilić, Dr Filgud, Anita Lazić, Boško Jakovljević, Snežana Dakić – Mikić, pisac Vladimir Pištalo, dobitnik NIN-ove nagrade za roman “Tesla: Portret među maskama” i mnogi drugi. Posebno interesovanje prisutnih izazvao je dolazak američke pevačice Kristen Meknamare, poznate po učešću u “Američkom idolu”.


Foto: Dragan Gajić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin