Kejt Bosvort novo lice "Topshopa"

Kejt Bosvort novo lice "Topshopa"

Autor: | 14/12/2012

0

Glumica Kejt Bosvort glavna je zvezda u promotivnom novogodišnjem filmu modne kuće "Topshop". Novi praznični reklamni video "Winter Wonderland", za lanac maloprodajnih objekata kuće "Topshop", u poslu je spojio je dvadesetdevetogodišnju glumicu i njenog verenika, režisera Majkla Poliša.
- Ovaj projekat je udružio dva važna aspekta mog života - film i modu. Uvek sam bila fan brenda "Topshop", bila mi je čast da sarađujem sa Sir Filipom i celim timom. Nadam se da će svi uživati dok ga gledaju, kao što smo mi uživali dok smo ga pravili
 - rekla je glumica povodom snimanja.
Poznata scena Mišel Fajfer iz filma „The Fabulous Baker Boys“ u kojoj ona peva ležeći klaviru bila je inspiracija za reklamu.
Dok je radila na ovom projektu Kejt je imala priliku da šopinguje po Londonu.
- Mislim da su London i Kalifornija toliko različiti i imaju različite klime. U Kaliforniji je uvek sunčano i toplo. Tamo čak nosim šorts i top majicu za Božić. Takođe smatram da je individualnost u londonskoj modi fantastična. Posetila sam radnje "Portobello" i izabrala nekoliko odličnih haljina - objasnila je glavna akterka promotivnog videa.
- Stela Makartni, Kristofer Kejn, JW Anderson, Prin, Džonatan Sanders i Aleksander Mek Kvin su moji omiljeni britanski dizajneri, a takođe sam i veliki obožavalac "Tabitha Simmons" aksesoara - dodala je on.

Poslušajte kako je Kate otpevala ovu pesmu.

Izvor: elle.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: kejt bosvort

Pročitajte još