Poznati u krevetu sa Ninom Palmieri

Poznati u krevetu sa Ninom Palmieri

Autor: | 15/12/2012

0

Beogradska javnost je imala priliku da lično upozna šarmantnu Đovanu Ninu Palmieri, autorku i voditeljku serije "Sex Education Show" (Seksualno vaspitanje), koja startuje 23. decembra na Fox Life kanalu. Nina je predstavila svoju emisiju i u uzavreloj atmosferi razmenila iskustva vezana za ljubavni život sa našim poznatim ličnostima!
Uprkos spoljnoj temperaturi koja je bila ispod nule, juče je u Ušće Shopping Centru bilo veoma vruće! Ovo je zasluga Nine Palmieri, autorke i voditeljke serije "Seksualno vaspitanje", koja startuje uskoro na Fox Life kanalu, a ima za cilj da gledaocima svih uzrasta približi teme vezane za ljubavni život i seksualnost. Na promociji koja je organizovana kako bi se gledaoci u Srbiji upoznali sa serijom koja je u Italiji ostvarila veliki uspeh, Nina je u svom krevetu ugostila tri gosta: Milana Gromilića, Staniju Dobrojević i Prljavog inspektora Blažu. Po svemu sudeći – ludo se zabavila!

Prisutnim medijima i posetiocima bilo je veoma interesantno da čuju šta o škakljivim temama imaju da kažu naše poznate ličnosti. Pričalo se o najrazličitijim temama – od važnosti seksa za opstanak veze, preko misterija ženskog orgazma, sve do večnog pitanja, "da li je veličina bitna".
Nina je poznata po tome da o seksu priča otvoreno i bez tabua, ali i bez vulgarnosti. Mora se priznati da su se i naše zvezde odlično snašle u ovoj ulozi i bez imalo ustezanja su govorili o svojim 'krevetskim' preferencijama.
Starleta Stanija Dobrojević je svojim otvorenim mišljenjem o značaju veličine muškog polnog organa izazvala ovacije prisutnih, a Blaža je sve naterao u smeh skačući s Ninom po krevetu, zavlačeći se ispod jorgana i noseći je u naručju.
Nina Palmieri, koja je prvi put bila gost Beograda, oduševljena je reakcijama i našim gradom.
- Beograd je predivan! Zaista se retko gde može naići na ovako ljubazne domaćine. I moji gosti su bili neverovatno zabavni - rekla je Nina.
Na pitanje šta još očekuje od ove posete Nina kaže:
- Jedva čekam da istražim Beograd, posebno restorane... Obožavam hranu i želim da probam sve lokalne specijalitete! Hrana je važan afrodizijak, tako da moram da proverim kako to funkcioniše u Srbiji.

Povodom premijere serije „Seksualno vaspitanje“ Fox Life je organizovao i istraživanje o ljubavnom životu stanovnika Srbije, koje je tokom novembra i decembra sprovela agencija "Gemius". Glavni rezultati pokazuju da u Srbiji još uvek postoje značajne razlike između muškaraca i žena po pitanju otvorenost za priču o seksu. Dok muškarci s lakoćom govore na tu temu, žene su još uvek prilično uzdržane. Ako je verovati izjavama (muškaraca), slična je situacija i sa bogatstvom seksualnog iskustva. Zanimljivo je da, kada se radi o seksu, nema bitnih razlika među starosnim grupama. Očekivano, mladi se mnogo više okreću internetu kada se radi o informacijama vezanim za seks. Istraživanje, takođe, pokazuje i da, po mišljenju ispitanika, ekonomska kriza nije značajno uticala njihov na seksualni život. Ipak, evidentno je da stariji ispitanici imaju negativniji stav po ovom pitanju.

Serija "Sex Education Show" snimljena je u Italiji za kanal Fox Life i ostvarila je odličan uspeh i veoma dobre kritike, pošto je teme vezane za seks uspela da prikaže bez tabua, ali i bez vulgarnosti. Dok će gledaoci u Srbiji imati priliku da prate prvu sezonu, u Italiji je nedavno počela druga. Naravno, na ovom putovanju autorki i voditeljki Nini Palmieri se pridružuju brojni stručnjaci.

Đovana Nina Palmieri, poznatija kao Nina, rođena je 26. marta 1976. u Abruzu. Diplomirala je književnost, a profesionalno se bavi novinarstvom od 2003, kada je počela da radi kao autor i TV reditelj. Žene su uvek u njenom fokusu, a 2010. godine objavila je knjigu "Devojke vole devojke". Serija "Seksualno vaspitanje" je njeno prvo iskustvo ispred kamere, odnosno, u dvostrukoj ulozi autora i voditelja programa.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin