Biljana Obradović: Vreme je da mi se ostvare intimne želje

Biljana Obradović: Vreme je da mi se ostvare intimne želje

Autor: | 21/12/2012

0

Intervju sa holivudskim zvezdama poput Anđeline Džoli, Šeron Stoun, Kire Najtli, Džada Loua - samo su neke od ekskluziva koje ste ove godine gledali u emisiji “Biljana za vas”. Rezimirajući godinu na izmaku, autorka Biljana Obradović koja već pola decenije radi emisiju u sopstvenoj produkciji, ne krije da je zadovoljna. Uprkos teškoćama.
- Iskreno, više ne znam šta je teže, imati svake nedelje 22 nova priloga koja drže pažnju i ne zadiru u estradno ili u kontinuitetu raditi ekskluzive. A ovo je vreme u kom nikom ne cvetaju ruže. Posebno kad imate svoj biznis. Tada je svaka godina, pa i mesec, novo dokazivanje. Borci se, ipak, poznaju i nema okretanja unazad - kaže Biljana.
Osim na lokalnim televizijama, emisija odnedavno “ide” i nedeljom na Pinku 2 što znači da se, na neki način, autorka vratila tamo gde je i počela karijeru. A ne isključuje ni mogućnost definitivnog povratka.
- Uvek sam otvorena za nove poslove i izazove koji mi unose dodatni motiv za rad i dižu adrenalin. Nikad se ne zna šta donosi budućnost. Ako pogledate unazad pet godina, moje ekskluzivne priloge ste uvek viđali na Pinku. Od kada sam otišla imamo sjajnu saradnju. Oni su uvek razumeli moju potrebu da radim nešto drugo, da pobeđujem samu sebe i da se osamostalim.
Mada je na televiziji već deceniju i po, Obradovićeva ne krije da i dalje postoje stvari koje je mogu iznenaditi.
- Iznenađuje me koliko se daleko otišlo sa vulgarizacijom televizije. Ona je ranije bila magična kutija, ideal kojem se težilo. TV lica su bila obrazovana. Sada skoro svako može da se pojavi na televiziji. Što gore vode emisiju i što su nepristojniji, površniji i vulgarniji, to su više in. Ne znam kako roditelji vaspitavaju nove generacije, jer mi se čini da se ponovo vratila neka “šaban kultura”.
Od Deda Mraza u 2013. Biljana nije tražila da joj “sredi” neki intervju. Šapnula mu je samo intimne želje.
- Možda bi mogao da mi “sredi” Vladimira Putina. Mada, iskreno, posle toliko ekskluzivnih intervjua i priloga, gledam na to samo kao dobro ili loše urađen posao. Retko osećam dodatni adrenalin. Sad ćemo malo da poradimo na privatnim željama, a u poslu, nek se nastavi kao do sada i biće super.

Osim podsećanja na priloge i intervjue koji su izazvali najviše pažnje, praznični specijal ”Biljana za vas” prikazaće i kako izgleda snimanje novogodišnje naslovne strane jednog magazina.
- A zatim ćemo predstaviti pet top haljina domaćih dizajnera za najluđu noć. Saznaćemo i šta astrolozi kažu za 2013, ali i kako da jedemo, a ne ugojimo se za praznike -
otkriva Biljana.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti