Kajli Minog i Džejson Donovan nakon 23 godine nastupili zajedno

Kajli Minog i Džejson Donovan nakon 23 godine nastupili zajedno

Autor: | 23/12/2012

0


Prošlo je 23 godine od kada su zajedno na sceni nastupili Kajli Minog i Džejson Donovan izvodeći svoj veliki hit "Especially For You". Par je u petak ponovo nastupio u okviru "Hit Factory Christmas Cracker show", prenosi britanski San. Donovan je pored sjajnog glasa, pokazao da je još u dobroj formi pa je u jednom trenutku podigao australijsku pevačicu.

- Svi u publici su pevali zajedno sa nama. Hvala vam svima, bilo je divno - poručila je Kajli Minog svojim fanovima na Tviteru posle koncerta.
Bilo je ovo njihovo prvo zajedničko nastupanje posle 1989. godine kada su javno otpevali svoju duetsku pesmu "Especially For You", snimljenu godinu dana ranije.
Nakon uspeha njihove duestke pesme,krenule su glasine da je muzički par u vezi. Donovan je u jednom svom intervjuu ove godine potvrdio ove navode.
- Jurila me je i u jednom trenutku sam prihvatio. Svega čega se sećam jeste da smo ubrzo nakon toga radili zajedno i zabavljali se - rekao je pevač u razgovoru sa Pirsom Morganom.

U pomenutom intervju Džejson Donovan prisećao se njihove zajedničke turneje, i odlazaka na koncerte svakog vikenda.
- Ipak, nisam izgubio nevinost sa njom. Znao sam da sam zaljubljen u nju, kada je postala slavna, pa se tada tada javila doza ljubomore - dodao je on.
Pevač je rekao da je pre svetske slave koju je pevačica doživela shvatio da se njhova ljubav približavala kraju.
Pored Kajli Minog i Džejsona Donovana, sinoć su nastupili i Rik Estli, Bananarama, Steps, "Ded or Alajv", Sonia i Sinita.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti