"Zahtevajte plan": Holivudske zvezde u akciji protiv nasilja

"Zahtevajte plan": Holivudske zvezde u akciji protiv nasilja

Autor: | 23/12/2012

0


Poznati glumci i pevači priključili su se akciji pokrenutoj nakon najnovijeg masakra u osnovnoj školi "Sendi Huk", u kojoj je ubijeno 20 dece. Holivudske zvezde zahtevaju od vlasti da smanji nasilje na ulicama Amerike.
Dženifer Aniston, Bijonse Nouls, Kortni Koks, Gvinet Paltrou i Vil Ferel samo su neke od popularnih ličnosti Holivuda koje su se priključile akciji “Zahtevajte plan”, koja je pokrenuta u Americi nakon poslednjeg masakra u osnovnoj školi u Njutaunu, kada je ubijeno 20 dece i sedam odraslih osoba.
- Kolambin, Virdžinija, Tuson, Aurora, Fort Hud, Oak krik, Njutaun… Koliko još? Koliko još fakulteta? Koliko još učionica? Koliko još bioskopa? Koliko još crkava i džamija? Koliko još tržnih centara? Koliko još uglova ulica? Koliko još? Dosta! Dosta je bilo. Zahtevajte plan. Kao majka. Kao otac. Kao prijatelj. Kao suprug. Kao supruga. Kao Amerikanac. Kao ljudsko biće. Zbog dece iz Sendi Hoka. Zahtevajte plan. Nema više liste imena. Nije prerano. Suviše je kasno. Sada je vreme. Pre nego što svi budemo znali nekoga ko voli nekoga sa te liste. Nema više liste. Vreme je – možemo bolje od ovoga. Vreme je. Vreme je da naše vođe deluju. Zahtevajte plan. Upravo sada. Dosta je bilo – poručile su zvezde Holivuda na video-snimku, napravljenom u okviru kampanje “Zahtevajte plan“.

Izvor: Telegraf

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin